ГЕОТРЕЙДИНГ АД и ШМИЦ КАРГОБУЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД сключиха договор за партньорство

17.12.2018

Геотрейдинг АД и Шмиц Каргобул България ЕООД сключиха договор за партньорство. Сервизният център на Геотрейдинг АД ProAuto в град София вече е официален сервизен партньор на Шмиц Каргобул България ЕООД. В ProAuto се извършва цялостна поддръжка на всички гаранционни и следгаранционни ремаркета и полуремаркета, произведени от германската компания. Целта е в дългосрочен план партньорството между двете компании да доведе до предоставянето на по-качествени сервизни услуги и цялостни решения на клиентите.

Договорът с Шмиц Каргобул България ЕООД позволява на Геотрейдинг АД да разшири портфолито си от услуги. „За нас това партньорство е ключово, защото ни дава възможност да развием в нова насока сервизната ни дейност“, коментира изпълнителният директор на Геотрейдинг АД д-р Иван Вутов.

“За Шмиц Каргобул България това партньорство е голяма стъпка напред в нашето развитие. То ни дава възможност да предложим както цялостни, завършени решения, така и високо качество на обслужване на нашите клиенти.“ Това заяви управителят на Шмиц Каргобул България ЕООД Георги Цветков.

В резултат на новото партньорство офисът на Шмиц Каргобул България ЕООД се премести на ул. „Самоковско шосе“ 101 в сервизната база на ProAuto - Горубляне. Освен с офис площите, българският представител на германския производител разполага на място с голям паркинг с налични нови и употребявани полуремаркета. Заедно с гаранционните и следгаранционните ремонти в сервизната база се извършват и прегледи на употребяваните полуремаркета в случаите на обратно изкупуване и след изтичането на договори за „Buy-Back”.