Празник за децата на служителите по „Българските добродетели“

06.06.2023

Вълнуващ празник по случай Международния ден на детето подариха основателите на Благотворителна програма „Българските добродетели“ – Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг. 650 деца, заедно със своите родители, баби или дядовци се забавляваха на територията на ProAuto в гр. Етрополе или в Спортния комплекс „Мирково“. Те играха, танцуваха и пяха.

Малчуганите се „качиха“ на самолет. Стюард и стюардеса летяха с тях и обиколиnа 5 държави на различни континенти. Децата научиха любопитни факти и преживяха чудесни приключения – от състезание за построяване на пирамида с чаши и носене на вода до волейбол с плажни кърпи и водни „бомби“. За най-малките имаше детски кът и зона за рисуване на лице. Имаше и специален кът за правене на хвърчила. Последната дестинация от пътешествието беше България. Там децата се състезаваха с кобилица и менци пълни с вода. На финала на пътешествието отборите получиха сертификати.

В Етрополе празникът завърши с вълнуващите изпълнения на талантливата поп певица Дара Екимова, която пя заедно с децата и им раздаде автографи. В Мирково Поли Генова, поздрави участниците с чудесен концерт.

Децата получиха подаръци от организаторите – Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг.

Служители от компаниите споделиха, че празникът е донесъл много радост и за родителите, защото са имали възможността да общуват със свои приятели и колеги.