Геотрейдинг АД предлага агрогуми Belshina на изгодни цени

15.04.2016

С до 25% по-ниски цени на агрогумите предлага официалният вносител на Belshina за България и Гърция и дилър за Албания и Турция - Геотрейдинг АД. Дружеството дава 1 г. гаранция за изтъркването на шарката на протектора и до 5 г. за фабрични дефекти.

В България агрогумите Belshina са познати от няколко десетки години. Те са надеждни, дълготрайни и на достъпни цени. Предназначени са за трактори, комбайни, тороразпръсквачки, вършачки, косачки, други двигателни и самоходни селскостопански машини. Продуктовата гама на Belshina включва и гуми за ремаркета за трактори с капацитет от 9 до 12 т.
Геотрейдинг АД предлага гуми Белшина с различни размери като продуктите от един размер са с различен брой слоеве и така се отговаря на нуждите на клиентите от аграрния сектор. Шарката е разработена по съвременните тенденции и норми за конструкцията на гуми за селскостопански машини, отговарящи на съответните изисквания за радиалните гуми. Така се осигурява високо самопочистване и сцепление, ниско контактно налягане, минимално съпротивление при въртене, позволяващо намаляване на разхода на гориво.
Беларуският завод произвежда над 300 вида размери гуми за трактори и селскостопански машини, камиони, мощни самосвали, промишлени, пътностроителни машини, автобуси и леки коли. Близо 90% от произведените от Belshina гуми са радиални. Всички видове – независимо дали са за селскостопански машини, камиони, самосвали, пътностроителни машини, автобуси и леки коли са патентовани по два параметъра - конструкция и външен вид и отговарят на най-съвременните технически изисквания. Висококачествените машини, с които се произвеждат гумите, както и квалифицираният персонал на завода, са гаранция за качеството на продуктите с марка Belshina. Те се продават в над 70 страни в света.