LiuGong представи подобрена серия багери на BAUMA 2016

28.04.2016

Световноизвестният китайски производител LiuGong за пети пореден път участва в най-голямото изложение за строителна техника BAUMA в Мюнхен. LiuGong показа 14 свои машини. Забележителна беше цялата Е-серия от 7 багера с работно тегло между 15 и 50 тона. Те бяха представени за първи път на изложението. Това съобщи Геотрейдинг - официалният представител на LiuGong за България.

През щанда на китайския лидер в машиностроенето преминаваха около 4000 посетители всеки ден. Те имаха възможност да наблюдават от близо челния товарач 856H4F, валяка 6612, грейдера 418III, мини товарачите 375BIV и 385BIV, електрокарите CLG2018A-T и CLG2015H-WF, както и 7-те подобрени модела багери от Е-серията - 9035E, 915EIV, 922EIIIB, 925EIV, 933EIV, 939EIV, 950EIIIA.

Челният товарач 856H4F беше най-интересният за посетителите на щанда на LiuGong. Страхотната машина е високотехнологична и минимизира срока за възвращаемост на направената инвестиция от купувача.

Седемте багера от новата Е-серия също впечатлиха аудиторията. Също като челният товарач 856H4F и те са снабдени с двигатели, които изцяло покриват изискванията на стандарта за вредни емисии Евро 4. Освен това Е-серията използва и по-нов, технически напреднал вид хидравлична система, която подобрява продуктивността и ефективността на багерите. Представител на серията е верижният багер 922Е с работно тегло от 22 тона и вместимост на кофата 1 куб. м. Моделът има хидравлична линия, която позволява поставяне на допълнителна работна приставка като чук, трамбовка и др.

На щанда на LiuGong се проведоха и ежедневни състезания между квалифицирани оператори. Управлявайки багер 925E, те трябваше да преместят обръч по метална тръба без да я докоснат. LiuGong подари смартфон на всеки, който премина теста за най-кратко време в съответния ден на изложението.

"LiuGong си постави високи цели за бъдещето и ще стане световен, изцяло глобализиран производител на специализирана техника. Както се очертава, клиентите очакват повече от добре познатите машини. В допълнение, те очакват цялостна услуга - машината да има 24-часово сервизно обслужване и резервни части", сподели Дейвид Бийтънбау, вицепрезидент на Guangxi LiuGong Machinery Co. Ltd.

Затова и българският представител на популярната марка вече осигурява, освен продажба на пълната гама LiuGong, също така и цялостно обслужване на машините. За целта Геотрейдинг има два сервизни центъра ProAuto - в София и в Етрополе. Ремонтите се извършват само с оригинални части на производителя LiuGong. Центровете ProAuto имат и мобилни групи сервизни специалисти. Те са обучени според изискванията на LiuGong за извършване на бърз и качествен ремонт на работните площадки, на които са самите машини.