ГЕОТРЕЙДИНГ АД ЩЕ УЧАСТВА В БАТА АГРО 2016

09.08.2016
Геотрейдинг АД
ще участва в есенното издание на БАТА Агро, което ще се проведе от 30 август до 3 септември на летището в Стара Загора. На фирмения щанд на площ № W61 ще бъдат изложени аграрни гуми Belshina, смазочни материали Rymax, лагери RKB и филтри SF-filter. Ще бъдат представени и два колесни минитоварача на китайския производител LiuGong - CLG 365B и CLG 385B.

На най-голяма част от щанда ProAuto by Geotrading ще бъдат представени различни по размер и предназначение агрогуми Belshina. Те са добре познати на земеделците у нас като надеждни, дълготрайни и на достъпни цени. Могат да бъдат монтирани на трактори, комбайни, тороразпръсквачки, вършачки, косачки, други двигателни и самоходни селскостопански машини. Шарката на протектора е разработена по съвременните тенденции и норми за конструкцията на гуми за селскостопански машини, отговарящи на съответните изисквания за радиалните гуми. Официалният вносител на Belshina за България и Гърция и дилър за Албания и Турция - Геотрейдинг АД, дава 1 г. гаранция за изтъркване на шарката на протектора и до 5 г. за фабрични дефекти.

Екипът на дружеството ще ви очаква всеки ден от 9 до 18 часа на своя щанд на площ № W61. Официалното откриване на есенното издание на БАТА Агро ще се състои на 30 август от 11 часа. Входът за посетители е свободен.