Геотрейдинг АД представя 12 машини на СтроМа Експо

26.08.2016

12 машини на марките LiuGong, Lännen и Atlas Copco ще представи Геотрейдинг АД на изложението СтроМа Експо, което ще се проведе от 14 до 16 септември в МДЗ Балша. Опитни оператори от Китай, Финландия и България, ще демонстрират пред посетителите възможностите на строителната механизация. Всеки, който желае, ще може да я тества.

Като единствен оторизиран представител на LiuGong за България Геотрейдинг АД ще представи 8 машини. Сред тях ще е челният товарач 856H. Той е с двигател, който покрива изискванията на стандарта за вредни емисии Евро 4. Посетителите ще видят и верижния багер LiuGong 922E. Той е с тегло от 22 тона и вместимост на кофата 1 куб. м. На изложението ще бъда демонстрирани възможностите и на верижния багер LiuGong 936E. Той е с работно тегло от 36,2 т, максимална дълбочина на копаене над 7,34 метра и капацитет на стандартната кофа 1,6 куб. м. И двата верижни багера имат много добра способност за преодоляване на височини.

Като стационареен експонат ще участва верижният багер 904D. Той е с работно тегло от 4 тона и удължена стрела. Ще бъдат представени двойка колесни минитоварачи - 365В и 385В. На тях, освен различни видове кофи може да се монтира хидравличен чук, вилица, снегорин, метачно-прибиращо устройство, хидравлична ножица и свредло. Посетителите ще могат да тестват и карите с пневматични гуми 2025Н и 2030Н. Разликата между тях е, че вторият има по-голям капацитет.

Геотрейдинг АД ще представи и многофункционална машина Lännen 8800i, която в средата на месец юни се превърна в герой на офроуд шоу, проведено в София, спасявайки над 25 закъсали високопроходими състезателни автомобила. Уникалното при комбинирания багер-товарач е, че с монтирани релсови колела отпред и отзад той може да се движи по релсов път и да се използва при всякакви ремонти и строителни дейности свързани с железопътната инфраструктура. 12,5-тонната машина може да се използва и за улично почистване, като дори може да „ходи“ по тротоарите без да разрушава настилката им.

Ще бъдат експонирани и два валяка Atlas Copco-Dynapac – тандемният, модел CC1300 Plus, и еднобандажният CA5500D, както и машина за студено фрезоване PL500.

Освен демонстрационна площ с механизация, Геотрейдинг АД ще има и свой щанд на изложението, на който ще бъдат представени и гуми Belshina, зъби за багери Hensley, смазочни продукти Rymax, както и швейцарските лагери RKB.