Геотрейдинг връчи специална награда в конкурса „Агробизнесмен на България 2016“

28.11.2016

Геотрейдинг АД даде своя специална награда по време на конкурса „Агробизнесмен на годината 2016“ на Гумснаб ЕООД на 24 ноември т.г. Призът - ваучер за покупка на гуми Belshina на стойност от 1000 лв., беше връчен от г-жа Красимира Янева – директор „Връзки с обществеността“ в Геотрейдинг АД на г-жа Златина Борисова – директор „Маркетинг“ в Гумснаб ЕООД.

„Благодарим за наградата. Ще продължим да работим заедно с Геотрейдинг АД, защото, както ние, така и нашите клиенти сме изключително доволни от качеството на земеделските гуми Belshina“, каза госпожа Борисова след като получи наградата. Двете дружества си партнират повече от 6 години. Гумснаб ЕООД е един от най-големите дистрибутори на агрогуми Belshina.

По време на престижното събитие бяха връчени награди и в категориите – „Агробизнесмен на България 2016“, „Агроинвеститор“, „Агротърговец“, „Агроиноватор“, „Млад агробизнесмен“, „Компания с най-много нови продукти“ и „Компания юбиляр на годината“.

Престижното събитие бе организирано за 25-ти път от вестник „Български фермер“ – най-четеното печатно издание за агросектора в България. По време на награждаването присъстваха близо 200 гости – представители на правителството, мениджъри на земеделски компании, на браншови организации и консултанти.