Belshina предлага 70 модела гуми за селкостопански машини

01.03.2013

70 модела гуми с различни размери и предназначение предлага марката Belshina („Белшина“) специално за селскостопанския сектор. Геотрейдинг АД е изключителен представител на беларуската марка за България и Гърция и дилър за Македония, Турция и Албания.

„Готови сме да покрием всички изисквания на клиентите си и през предстоящия селскостопански сезон. Партньорите ни от Belshina, както винаги поддържат максимално високо ниво на качеството и не спират да разширяват производствената си линия“, заявиха от Геотрейдинг АД.

В началото на февруари тази година българският представител на марката се радва на сериозен клиентски интерес на голямо селскостопанско изложение в Солун. Там професионалистите от Геотрейдинг АД показаха на гръцкия пазар седем нови модели гуми Belshina за агросектора. Те включват както три вида задни и два вида предни гуми, така и един универсален и един за комбайн.

Гамата на беларуската марка включва гуми за всички видове селскостопанската техника – трактори, тороразпръсквачки, дърводобивни машини, мотокултиватори, комбайни, вършачки, ремаркета, ремаркета – цистерни, зърнокомбайни, агрегати и други. Belshina разполага с модели, често срещани при лидерите в производството на селскостопански машини за всякакъв вид дейности. Те са както за двигателни и носещи колела, така и с универсално приложение.

Основното предимство на беларуските гуми Belshina са конкурентните цени в комбинация с качество, което не отстъпва на най-известните световни марки. За разлика от цялостната тенденция за поскъпване на цените на гумите в глобален мащаб беларуският производител успява да задържи стабилно нивото на цените на своята продукция. Затова те остават стабилни и на българския пазар.

Гумите са произведени и тествани в заводите на ОАО Белшина в Беларус. Минали са изпитания и имат всички сертификати за европейския пазар. Това гарантира тяхното високо качество и изключителни показатели. Производителят и съответно Геотрейдинг АД , в качеството си на представител, осигурява 1 година гаранция за изтъркване на шарката на протектора, както и до 5 години за фабрични дефекти.

Размерите на агрогуми Belshina достигат до 42 цола. Голяма част от тях са с радиално изпълнение, което е предпоставка за тяхната по-добра издръжливост. Дизайнът на протектора специално при новите модели гуми Belshina позволява използването им за преминаване по твърди и меки повърхности, като осигурява отлично почистване.

Марката Belshina за селскостопанския сектор може да се отличи с добри параметри на индекса на натоварване, който достига до 173. Това означава, че гумата с най-голямо максимално натоварване издържа до цели шест тона и половина. Някои от тях са усилени с повече каучук, което също гарантира по-добра издръжливост, отлична стабилност и защита срещу външни повреди. Такива са например 800/65R32 за комбайни, както и 710/70R42 за трактори.

Марката Belshina продава над 300 различни вида гуми в повече от 70 страни по целия свят. Освен за селскостопанския сектор гуми Belshina се произвеждат с аналогично високо качество и за камиони, самосвали, пътностроителни машини, автобуси и леки коли.

В сферата на селското стопанство приложение намират и някои други марки, които представлява Геотрейдинг АД, като например масла Rymax и филтри SF-Filter. Гумите Belshina, както и всички останали продукти на Геотрейдинг АД, се предлагат в сервизните центрове ProAuto в София и Етрополе.