Геотрейдинг АД с детски конкурс и празник за групата Геотехмин

05.06.2017

Геотрейдинг АД организира творчески конкурс за децата на всички служители на групата Геотехмин. Участниците, както и техните родители, бяха гости на празник, организиран от Геотрейдинг АД по случай 1 юни.

Конкурсът предлагаше 2 теми, от които творците да изберат: „Моята мечтана ваканция“ и „Моята уникална машина“. Така децата имаха възможност да дадат воля на въображението си. Рисунки, съчинения, видеоклипове, анимации и макети заваляха в офиса на Геотрейдинг.

Изключителна креативност, изобретателност и старание показаха победителите в конкурса. Те бяха избрани от г-н Иван Вутов – изпълнителен директор на Геотрейдинг АД. Отличени бяха по 3 деца във всяка възрастова категория. Най-малките победители от 0 до 5 години бяха: Даниела Иванова на 4 г. – първо място, Цветелина Димитрова на 3 г. – второ място, Александър Иванов на 4 г. – трето място. В следващата категория от 6 до 9 години на първо място се класира Анна Шейтанова на 9 г., на второ място – Борислав Гълъбов на 7 г. и на трето място – Габриела Владова на 9 г. При най-големите от 10 го 12 години победител стана Преслав Толев на 10 г. , веднага след него на второ място беше Любослав Марчовски на 12 г., а третото място беше за Кристиян Генов на 10 г. Всички те получиха играчки и книги от организаторите, като подарък за положените усилия.

По преценка на г-н Иван Вутов 2 специални награди бяха дадени на Екатерина Дакова на 3 г. и Екатерина Иванова на 12 г.

Краят на конкурса бе отбелязан с детски празник на 28 май в сервиз ПроАуто в кв. Горубляне в столицата. Поканени бяха всички 80 участници, заедно с техните родители, баби и дядовци. За доброто настроение и безспирния купон се погрижи известният водещ Цветомир Иванов от предаването „Семейни войни“.

Отборни състезания бяха специално измислени за празника. Децата скачаха върху надуваеми топки около конуси, пренасяха багер с помощта на три летви и стреляха с лък върху мишени, поставени на багер с марка LiuGong. Родителите се забавляваха заедно с децата, защото условието на водещия беше и те да участват в състезанията. Накрая върху гостите се изсипа водопад от балони, имаше и забавна дискотека. Всички деца си тръгнаха със специално изработени за повода подаръци от домакина на празника Геотрейдинг АД.

По традиция в края на празненството всеки желаещ се снима с големите машини LiuGong и Atlas Copco, изложени в двора на ПроАуто.