Смазочни продукти ProAuto

Геотрейдинг АД произвежда смазочни продукти под собствената марка ProAuto, подходящи за леки и тежкотоварни автомобили, специализирана, строителна и минна техника.                                                                        

ProAuto GO 5 85W-140 LS e висококачествено автомобилно трансмисионно масло, което отговаря на изискванията на класификацията на API за масла за сервизно обслужване категория GL-5. ProAuto GO 5 85W-140 LS е специално разработено за смазване на тежко натоварени хипоидни предавки на ръчни скоростни кутии на леки автомобили и товарни транспортни средства, работещи при високо налягане, екстремни скорости на приплъзване и шокови натоварвания.

ProAuto GO 5 85W-140 LS,  ProAuto GO 5 85W-140 LS

ProAuto HDEO E7 15W-40 са моторни всесезонни масла, предназначени за дизелови двигатели с висока номинална мощност на камиони, автобуси, пътно-строителни и селскостопански транспортни средства, удовлетворяващи Euro I до Euro V.

ProAuto HDEO E7 15W-40ProAuto HDEO E7 15W-40 

ProAuto GO 5 80W-90 е трансмисионно масло, което се използва за смазване на всякакъв вид хипоидни, конусни със спирални зъби, двуоборотни и задни предавателни мостове, включващи червячни зъбни предавки, използвани в моторните транспортни средства и промишлеността.

ProAuto GO 5 80W-90ProAuto GO 5 80W-90

ProAuto Hydraulic HVLP 46 е хидравлично масло, подходящо за употреба в хидравлични системи, съоръжения с хидравлични помпи с лопатъчна конструкция, хидравлични зъбни помпи и бутални хидравлични механизми, които работят на открито.

ProAuto Hydraulic HVLP 46ProAuto Hydraulic HVLP 46

ProAuto TO-4 10W е масло за хидродинамични предавки, чийто висококачествени съставки и специални антиизносни добавки гарантират по-висока защита на лагерите срещу микро питинг и умора на металите. ProAuto TO-4 10W се препоръчва за употреба в камиони с висока проходимост и гъсеничните трактори, използвани в строителството и миннодобивната промишленост.

ProAuto TO-4 10WProAuto TO-4 10W 

Греси                                                                                                                     

ProAuto Lithium EP Grease 00/000 e универсалнa полутечнa антифрикционнa смазкa. Тази грес е особенно подходяща е за смазване на колелата на релсови транспортни средства; колесни лагери на камиони; търкалящи (ролкови) лагери в трошачки, мелници и миксери (бъркалки); за общо смазване в стоманени заводи, особено в станове за студено и горещо валцоване; системи за централизирано

смазване, в които греста се подава до високо натоварени точки за смазване и др.

ProAuto Lithium EP Grease 00/000ProAuto Lithium EP Grease 00/000

Универсалната антифрикционна смазка ProAuto Lithium EP Grease 1 e предназначенa за смазване на плъзгащи и търкалящи лагери, шарнирни връзки и други механизми, работещи при условия на високи налягания, ударни натоварвания и вибрации. Препоръчва се за универсално смазване на индустриални машини и съоръжения, работещи в условията на тежки натоварвания.

ProAuto Lithium EP Grease 1,  ProAuto Lithium EP Grease 1